Unde gasiti seria Prin Ochi de Bebe:

 

MotherHood Center

Stii…, momentul in care devii parinte, devii de fapt om de arta. Oamenii de arta au viziune. Si pasiune. Sculpteaza si creeaza. Iau putin de aici si pun dincolo. Nu stiu exact intotdeauna cum sa faca, dar se lasa condusi de instinct pentru ca in final sa dea contur la ceva ce nimeni nu a mai vazut.

Casuta cu jucarii

Vei regasi si jucarii de la producatori straini, insa obiectivul nostru este sa promovam cat se poate de mult jucariile fabricate in Romania, de producatori autohtoni si sa realizam cea mai cautata si apreciata platforma a jucariilor produse in Romania.

Depozit de carte

Este foarte important pentru noi sa promovam cultura pentru trai intr-o societate educata spre cultura si educatie, o societate foarte bine informata cu oameni inteligenti, care stiu ca nu putem sa crestem decat daca ne educam copiii sa citeasca si sa invete din experientele altor oameni  care au avut succes si care ne impartasesc din succesul lor prin cartile publicate.  

Wooden Toys & Crafts, Brasov

Viziunea Wooden Toys & Crafts este de a deveni punctul de plecare al fiecarui parinte, in alegerea jucariilor necesare fiecarei etape de varsta a copilului sau.

Misiunea noastra este de a le oferi copiilor sansa de a-si dezvolta abilitatile esentiale, deoarece joaca reprezinta modalitatea cea mai placuta pentru invatare, explorare, cunoastere.

Valorile pe care se bazeaza compania noastra sunt: calitate, dedicare, respect, pasiune, creativitate, inovatie, naturalete.

Uzina de carte

Uzina de carte este o noua librarie virtuala si speram sa devina si o realitate fizica!

Libraria Dorian Gray, Constanta

Libraria Dorian Gray este cel mai nou si mai modern spatiu cultural din Constanta.

Sierra Madre
E-mail: office@sierramadre.ro

Bucuresti, Valea Cascadelor nr. 21