Unde gasiti seria Prin Ochi de Bebe:

 

Smyk All for Kids

SMYK All for kids reprezinta un lant international, specializat in comercializarea de imbracaminte,  incaltaminte, jucarii, articole de puericultura si accesorii pentru copii de la nastere pana la varsta de 14 ani si toate acestea „sub un singur acoperis”.

In Romania, SMYK All for kids este prezent in zece locatii:  Vivo!- Constanta, AFI Cotroceni- Bucuresti, ParkLake Shopping Center- Bucuresti, MegaMall – Bucuresti, Promenada Mall-  Bucuresti, AFI – Ploiesti, Shopping City – Galati, Shopping City –Timisoara, Shopping City – Deva, Prima Shops – Oradea

Libmag

Libmag.ro este un brand detinut in intregime de Targul Cartii SRL.

Infiintata in 2017, Libmag.ro este o librarie cu peste 5.000 de titluri de carte noua din toate domeniile la cele mai bune preturi de pe piata. Va asteptam cu drag in libraria noastra din Str. I. C. Bratianu (Universiatate) pentru a ne cunoaste.

MotherHood Center

Stii…, momentul in care devii parinte, devii de fapt om de arta. Oamenii de arta au viziune. Si pasiune. Sculpteaza si creeaza. Iau putin de aici si pun dincolo. Nu stiu exact intotdeauna cum sa faca, dar se lasa condusi de instinct pentru ca in final sa dea contur la ceva ce nimeni nu a mai vazut.

Casuta cu jucarii

Vei regasi si jucarii de la producatori straini, insa obiectivul nostru este sa promovam cat se poate de mult jucariile fabricate in Romania, de producatori autohtoni si sa realizam cea mai cautata si apreciata platforma a jucariilor produse in Romania.

Depozit de carte

Este foarte important pentru noi sa promovam cultura pentru trai intr-o societate educata spre cultura si educatie, o societate foarte bine informata cu oameni inteligenti, care stiu ca nu putem sa crestem decat daca ne educam copiii sa citeasca si sa invete din experientele altor oameni  care au avut succes si care ne impartasesc din succesul lor prin cartile publicate.  

Uzina de carte

Uzina de carte este o noua librarie virtuala si speram sa devina si o realitate fizica!

Emag

Carticelele #Prinochidebebe au depasit rapid toate etapele mersului si au prins chiar aripi, calatorind in timp record in foooarte multe colturi ale...web-ului.

Ceainaria cu carti

Cred ca o societate in care oamenii sunt ajutati sa se descopere, sa-si afle talentele sau pasiunile, si eventual sa si traiasca de pe urma lor, ar deveni nu numai o societate mai sanatoasa,dar si mai frumoasa.

Libraria Mihai Eminescu

Situata in inima Bucurestiului, in vecinatatea Pietii Universitatii, Libraria Mihai Eminescu Bucuresti,  una dintre cele mai vechi si prestigioase librarii din Romania, cu o traditie în domeniu de peste 50 de ani, este  un adevarat paradis al iubitorilor de carte.

Grupul Librarium

  • Sun Plaza, Bucuresti
  • Mega Mall, Bucuresti
  • Iulius, Iasi
  • Felicia, Iasi
  • Cartea de Nisip, Timisoara
  • Universitatii, Cluj-Napoca
  • Cartepedia, online

Libraria St. O. Iosif, (Libris) Brasov

Libraria Șt. O. Iosif, locul in care cartile te privesc cu drag si muzica te cucereste discret.

Aventuri cu Jucarii, Brasov

Magazin de jucarii pentru copii inventivi si parinti fericiti!

Wooden Toys & Crafts, Brasov

Viziunea Wooden Toys & Crafts este de a deveni punctul de plecare al fiecarui parinte, in alegerea jucariilor necesare fiecarei etape de varsta a copilului sau.

 

Libraria Dorian Gray, Constanta

Libraria Dorian Gray este cel mai nou si mai modern spatiu cultural din Constanta.

La Doua Bufnite, Timisoara

Ceea ce ne propunem prin libraria independenta La Doua Bufnite este ca prin oferta de carte si prin evenimentele organizate sa cream un spatiu cultural de referinta, atat pentru timisoreni si mediul artistic local, cat si pentru turistii care ne viziteaza orasul. 

librarie.net

Incepand cu anul 2001, LIBRARIE.NET SRL a castigat interesul iubitorilor de carte din Romania, facilitand accesul tuturor romanilor la carti ieftine si la cea mai completa oferta de titluri.

Sierra Madre
E-mail: office@sierramadre.ro

Bucuresti, Valea Cascadelor nr. 21