BIOGENIS este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. In cadrul FamiCord exista locatii proprii de stocare in Spania, Letonia, Romania, Polonia, locatii partenere in Spania,Ungaria si reprezentante comerciale in Croatia si Serbia.

www.biogenis.ro

Asociația WORK AT HOME MOMS ROMÂNIA este o inițiativă socială a cărei scop principal este susținerea și promovarea mamelor antreprenoare, mamelor care lucrează de acasă sau ca freelancer.
 
Inițiativa WAHM este menită să vină în sprijinul mamelor!

www.wahm.ro

 

 

 

"Sabbiarelli" este un joc didactic in care contactul direct cu particulele fine de marmura implica un aspect educativ si formativ privind contactul cu mediul inconjurator.

Cu COLORVELVET putem sa coloram untr-un mod simplu si la orice varsta, deoarece desenele noastre cuprind nenumarate tematici. Toate produsele sunt fabricate in Italia (Genova) , respectand toate directivele CEE cat si normele de siguranta.

 

Centrul AmaneSer este locul in care iti poti descoperi pasiunile si resursele interioare, un loc in care ai voie sa fii tu insuti.

www.amaneser.ro

Asociatia SAMAS este organizatia nonprofit ce a dezvoltat singura retea nationala de Educatori Perinatali (asistenti medicali si moase) specializati in educatia prenatala si postnatala, in nutriția mamei si a copilului, si care ofera indrumare mamelor in adoptarea unor decizii pertinente in ceea ce priveste ingrijirea si nutritia lor si a copiilor, de la conceptie pana la implinirea varstei de trei ani (in primele 1000 de zile).

www.programsamas.ro